Кварцяний відповів Луческу за критику Кубку України

Поділитися
Кварцяний відповів Луческу за критику Кубку України Віталій Кварцяний обурений тим, що "Шахтар" постійно щось не влаштовує"
За словами головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу, грати по два матчі в одному раунді Кубка України - недоцільно. Однак його колега з "Волині" думає інакше.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний розкритикував свого колегу з "Шахтаря" Мірчу Луческу за його позицію щодо формату цьогорічного Кубка України.

За словами Луческу, проводити два матчі в кожному раунді турніру - недоцільно. Однак Кварцяний вважає, що в умовах, коли в чемпіонаті і так проводиться менше ігор, ніж раніше, це хороший варіант, щоб тримати команду в ігровому тонусі.

На питання, чи не шкодує Кварцяний, що після перемоги над "Дніпром" його "Волинь" ще не оформила путівку в 1/4 фіналу Кубка України, а повинна зіграти повторний поєдинок, Кварцяний відповів досить несподівано.

Читайте також: Кубок України: результати матчів 1/8 фіналу, відео, бомбардири

"Головне, що "Шахтар чимось незадоволений. Вони ж диктують правила, регламент. Вони пишуть жеребкування - все робить "Шахтар". Вже вся друга ліга пограла з ними, зараз перша буде грати. І все їх щось не влаштовує", - заявив Луческу.

Нагадаємо, "Шахтар" в розіграші Кубка у сезоні-2013/14 отримав достатньо легкий шлях до фіналу, коли зустрічався з командами першої та другої ліг українського чемпіонату. У нинішньому Кубку донеччани в 1/8 фіналу отримали в суперники один з найбільш прохідних варіантів - першоліговий ФК "Полтава".

Нагадаємо, що "Волинь" сенсаційно здолала "Дніпро" 1:0 в першому матчі 1/8 фіналу Кубка України. Зустріч у відповідь відбудеться 29 жовтня в Дніпропетровську.

Раніше повідомлялося, що донецький "Шахтар" розгромив "Полтаву" 5:1, практично забезпечивши собі участь у чвертьфіналі Кубка. !zn

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі