Кварцяний може залишити пост головного тренера "Волині" - ЗМІ

Поділитися
Кварцяний може залишити пост головного тренера "Волині" - ЗМІ Кварцяний хоче домогтися скасування заборони на трансфери © hds.harvard.edu
Тренер поїхав зі збору у Словенії і пригрозив відставкою.

Віталій Кварцяний може залишити пост головного тренера "Волині". Про це стало відомо сайту Sport Arena.

Повідомляється, що Кварцяний покинув команду на зборі в Словенії і повернувся в Луцьк. Тренер навіть не став чекати заключного спарингу "Волині", який відбудеться 14 липня.

Одна з причин такого рішення - заборона "Волині" на трансфери і особиста участь Кварцяного в переговорах з приводу скасування даного покарання. Тренер погрожує піти у відставку, якщо клубу не дозволять реєструвати нових гравців. Реакція керівництва клубу поки невідома.

Відзначимо, що раніше старший тренер "Волині" Володимир Дикий повідомив, що у клубу закрито 99% заборгованостей, і "треба погасити лише один відсоток, щоб відкрити трансферне вікно".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Волинь" надала Прем'єр-лізі фінансові гарантії, а тому отримала атестат на участь у наступному чемпіонаті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі