Кварцяний хоче говорити правду, але його за це штрафують

Поділитися
Кварцяний хоче говорити правду, але його за це штрафують Віталій Кварцяний хоче говорити правду журналістам
Тренер "Волині" пояснив, чому не прийшов на прес-конференцію після провального матчу з "Шахтарем", в якому його команда пропустила шість голів.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний хоче говорити правду журналістам, але його за це штрафують.

За словами Кварцяного, з-за подібної ситуації він постійно шукає привід не прийти на спілкування з пресою після того чи іншого матчу.

"Якщо сказати чесно, я завжди шукаю привід, щоб не прийти на прес-конференцію. Від нас вимагають сказати правду. Кажеш, а потім тебе за це штрафують. Це теж нечесно. Потрібно поважати наше ставлення і відвертість", - зазначив Кварцяний в інтерв'ю програмі ПроФутбол на каналі 2+2.

Читайте також: Кварцяний заступився за Блохіна: "кусати" таку людини - несолідно

Додамо, що Кварцяний не прийшов на прес-конференцію після того, як його "Волинь" програла "Шахтарю" 2:6, пропустивши три голи за останні 10 хвилин поєдинку. У клубі пояснили відсутність тренера його поганим самопочуттям.

Зазначимо, що із-за невдалої серії у чемпіонаті Прем'єр-ліги, а "Волинь" вже три поєдинки не може обіграти суперників, луцька команда опустилася на 10-е місце в турнірній таблиці.

Раніше повідомлялося, що Віталій Кварцяний розкритикував головного тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу за його позицію щодо Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі