Курченко пообіцяв гравцям "Металіста", що "все буде добре"

Поділитися
Курченко пообіцяв гравцям "Металіста", що "все буде добре" Курченко пообіцяв виплатити борги поступово © PeterQ, forum.autoua.net
Команді вдалося поспілкуватися з власником, який запевнив, що буде виплачувати заборгованості.

Гравцям та тренерам "Металіста" вдалося поспілкуватися з президентом команди Сергієм Курченком. Харків'яни хотіли бойкотувати матч проти "Олександрії", але після розмови з власником все ж таки вийшли на поле.

"Ми всі вирішили загальнокомандним зборами, покликали головного тренера, сказали, що не вийдемо на матч і через заборгованості і через те, що ніхто з нами не виходить на зв'язок. Це був жест відчаю, і нам вдалося звернути на себе увагу. Сподіваємося, що чоловік, з яким ми говорили по телефону, стримає своє слово.

Так, ми говорили з президентом. Він сказав, що буде розраховуватися поступово. Він нам дав обіцянку, всі тепер це знають. Ми не стали ставати в позу, а відразу домовилися, переодягнулися і вийшли на поле. Зателефонував президент і сказав: "Хлопці, все буде добре", - розповів голкіпер "Металіста" Рустам Худжамов в коментарі телеканалу "Футбол 2".

"Історія України показала, що якщо ти будеш мовчати, то тебе будуть вбивати. Нам набридло мовчати і вірити. У нас такий менталітет, що ми добрі. Скажіть, іноземець буде тут грати без зарплати? Він збере сумки, пошле повітряний поцілунок і піде. На останню гру ми будемо виходити. Думаю, нічого не зміниться і слова, які були сказані, будуть виконуватися. У мене є надія, що клуб не помре", - підкреслив Худжамов.

Читайте також: "Металіст" може втратити ліцензію до кінця року

Нагадаємо, в 15 матчах Прем'єр-ліги "Металіст" набрав 10 очок і займає дванадцяте місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі