Курченко намагався вивести гроші за трансфер легіонера "Металіста"

Поділитися
Курченко намагався вивести гроші за трансфер легіонера "Металіста" Курченко намагався вивести гроші з "Металіста"
Олігарх і власник футбольного клубу намагався піти від погашення заборгованостей.

Керівник профспілки футболістів Олег Печерний повідомив, що власник "Металіста" Сергій Курченко намагався вивести гроші, отримані в якості чергового траншу за продаж бразильця Дієго Соузи, з казни клубу.

"Я знаю, що днями на рахунок клубу зайшли гроші від трансферу бразильця Дієго Соузи. Замість того, щоб погашати борги і платити заробітну плату футболістам та працівникам клубу, Курченко зі своїми подільниками хотів вивести ці гроші в Росію. Я відправив документи в прокуратуру Харківської області, проінформувавши прокурора області про діяльність Курченка і його подільників. За моєю інформацією, на ці гроші накладено арешт", - сказав Печерний.

"На прохання керівництва "Металіста" ми написали листа, в якому просили призупинити справу про невиконання контрактних зобов'язань перед Олегом Шелаєвим і Едмаром. Але якщо все так буде продовжуватися, то проінформуємо про це УЄФА і будемо просити забрати атестат і зняти "Металіст" з чемпіонату".

Між тим, за інформацією Sport Arena, клуб у цьому році ще не виплачував гроші футболістам, незважаючи на заяву генерального директора "Металіста" Олександра Бойцана про виконання плану по погашенню боргів. Заборгованість перед деякими гравцями досягла півтора років.

Нагадаємо, що на початку січня колишній нападник "Металіста" Марко Девіч опублікував заяву, в якій пробачив харківському клубу борг у розмірі 350 тисяч доларів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі