Кубок Федерації: Україна здобула дві перемоги в матчі з Аргентиною

Поділитися
Кубок Федерації: Україна здобула дві перемоги в матчі з Аргентиною Українки близькі до підсумкової перемоги © facebook.com
Тенісна збірна України успішно стартувала на жіночому командному турнірі.

Сьогодні, 16 квітня, відбулися перші два матчі протистояння збірних України та Аргентини в рамках плей-офф Другої світової групи Кубка Федерації. Українки ведуть боротьбу за вихід у Другу світову групу (9-16 команди).

Обидва поєдинки одиночного розряду завершилися на користь українок. Перше очко команді принесла Катерина Бондаренко, легко обігравши маловідому суперницю - Марію Ірігойєн: 6:1, 6:1. Дещо складніше було Лесі Цуренко у другому поєдинку дня, в якому їй протистояла Надя Подорошка. Перший сет дався українці легко, а в другому аргентинка знайшла свою гру і почала діяти впевнено, однак Цуренко все-таки пішла у відрив і реалізувала перший же матчбол: 6:1, 6:4.

Таким чином, Україна веде з рахунком 2:0, а для підсумкового успіху команда Михайла Філіми повинна здобути ще одну перемогу. Завтра, 17 квітня, Цуренко зіграє з Ірігойєн, а Бондаренко - з Подорошкой. Також суперниці проведуть поєдинок у парному розряді, на який вийде дует Людмили Кіченок і Ольги Савчук.

Нагадаємо, в плей-офф Другої світової групи українки пробилися завдяки перемозі над збірною Ізраїлю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі