Кріштіану Роналду визнано найкориснішим футболістом у Європі

Поділитися
Кріштіану Роналду визнано найкориснішим футболістом у Європі © afflictor.com
Згідно з опитуванням іспанської газети Marca, португальський нападник "Реала" визнаний найкращим щодо корисності на футбольному полі.

Форвард мадридського "Реала" Кріштіану Роналду визнаний найціннішим гравцем європейського сезону-2012/13, за підсумками голосування, організованого іспанською газетою Marca.

Її читачам було запропоновано проголосувати за одного з десяти футболістів, номінованих УЄФА на звання найкращого гравця європейських чемпіонатів сезону-2012/13.

Як повідомляє телеканал Eurosport, перемогу у голосуванні з великим відривом здобув Кріштіану Роналду, який став з 12 м'ячами найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів у нинішньому сезоні. За форварда збірної Португалії проголосували 54% респондентів (12 544 голоси).

На другому місці опинився аргентинець Ліонель Мессі. За нього проголосували 23% користувачів (5235 голосів). На рахунку форварда "Барселони" 46 м'ячів у 32 матчах чемпіонату Іспанії.

Замкнув трійку призерів форвард дортмундської "Боруссії" Роберт Левандовскі, за якого проголосували 10% опитаних (2266 голосів). Польський нападник у півфінальному матчі Ліги Чемпіонів проти "Реала" відправив чотири м'ячі у ворота суперника.

Інші номінанти голосування: Ар'єн Роббен, Франк Рібері, Томас Мюллер, Бастіан Швайнштайгер (всі - "Баварія), Гарет Бейл ("Тоттенхем"), Златан Ібрагімович (ПСЖ) і Робін ван Персі ("Манчестер Юнайтед") - в сумі набрали менше 13% голосів. !zn

Читайте також:

ПСЖ готовий заплатити "Реалу" 100 мільйонів за Кріштіану Роналду

Мхітарян зупинив свій вибір на "Боруссії" всупереч намаганням "Ліверпуля" і "Тоттенхема"

Мессі доведеться постати перед судом - незважаючи на мирову угоду з податковою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі