Кріштіану Роналду визнаний найкращим футболістом 2016 року за версією ФІФА

Поділитися
Кріштіану Роналду визнаний найкращим футболістом 2016 року за версією ФІФА Роналду отримав престижну індивідуальну нагороду © Real Madrid
Лідер "Реала" очікувано здобув перемогу у голосуванні.

Вінгер мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду отримав нагороду найкращому футболісту 2016 року від ФІФА. Урочиста церемонія відбулася сьогодні, 9 січня, в Цюріху.

У минулому сезоні Роналду у складі збірної Португалії став чемпіоном Європи. Крім того, 31-річний бомбардир разом з мадридським "Реалом" виграв Лігу чемпіонів минулого сезону.

На рахунку Роналду у минулому сезоні 51 гол і 15 результативних передач в 48 матчах за "Реал", а також 3 голи і 3 результативні передачі на Євро-2016.

Головним конкурентом португальця традиційно був лідер "Барселони" Ліонель Мессі, але гравці каталонського клубу проігнорували церемонію вручення нагород ФІФА.

У жіночому футболі найкращою за версією ФІФА стала зірка збірної США Карлі Ллойд.

Нагадаємо, раніше Кріштіану Роналду отримав "Золотий м'яч" найкращому футболісту 2016 року від французького видання France Football.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі