Кріштіану Роналду вирішив бойкотувати Лігу націй – ЗМІ

Поділитися
Кріштіану Роналду вирішив бойкотувати Лігу націй – ЗМІ Роналду бойкотує Лігу націй, підозрюючи УЄФА і "Реал" у змові © РИА Новости
Португалець не бере участь у новому турнірі УЄФА.

Італійський журналіст Танкреді Палмері повідомив про те, що португальський нападник туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду вирішив бойкотувати матчі Ліги націй, так як підозрює наявність змови між УЄФА і мадридським "Реалом". Про це Палмері написав у своїй колонці на Tuttomercatoweb.

За даними журналіста, Роналду вважає, що президент "Реала" Флорентіно Перес вирішив помститися йому через відход з клубу. Португалець впевнений, що Перес вплинув на УЄФА в виборі найкращого футболіста сезону-2017/18, позбавивши його цієї нагороди, яка дісталася Лукі Модрічу.

Також Роналду підозрює, що Перес стоїть за звинуваченнями на його адресу про зґвалтування американки Кетрін Майорги. У зв'язку з цим Роналду прийняв рішення не грати в матчах Ліги націй УЄФА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Криштану Роналду припинив виступи за збірну Португалії, так як зараз він хоче повністю зосередитися на кар'єрі в "Ювентусі".

Влітку 33-річний Роналду перейшов в "Ювентус" за 100 млн євро і підписав контракт на чотири роки, а його зарплата складе 31 мільйон євро за сезон.

Раніше стало відомо про те, що Роналду включений в символічну збірну року ФІФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі