Кріштіану Роналду повторив черговий бомбардирський рекорд

Поділитися
Кріштіану Роналду повторив черговий бомбардирський рекорд Роналду зробив хет-трик у грі з Іспанією © ТАСС
Португалець продовжує забивати.

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду оформив хет-трик у поєдинку проти Іспанії (3:3) в рамках стартового туру групового етапу чемпіонату мира2018, який в ці дні проходить в Росії. Форвард встановив особистий рекорд результативності на одному турнірі. У 2006, 2010 і 2014 роках Роналду обмежувався одним точним ударом. Гравець мадридського "Реала" зрівнявся з легендарним угорським футболістом Ференцом Пушкашом, який раніше одноосібно лідирував у списку найкращих бомбардирів європейських збірних, маючи на своєму рахунку 84 голи.

При цьому найкращим бомбардиром в історії Португалії залишається Ейсебіо, який забив дев'ять голів, тоді як у Кріштіану їх зараз тільки шість.

Крім того, Кріштіану Роналду став четвертим футболістом в історії, який відзначився голами на чотирьох чемпіонатах світу. В одному ряду з них – бразилець Пеле, німці Мирослав Клозе і Уве Зеєлер.

У нинішньому сезоні 33-річний форвард зіграв у 44 поєдинках у всіх турнірах за "Реал", в яких відзначився 42 голами. Роналду зіграв у 12 поєдинках Ліги чемпіонів, в яких відзначився 15 голами.

Раніше стало відомо про те, що гол Роналду у ворота "Ювентуса" визнаний найкращим в сезоні Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі