Кріштіану Роналду побив рекорд Мессі у Лізі Чемпіонів

Поділитися
Кріштіану Роналду побив рекорд Мессі у Лізі Чемпіонів © realmadrid.com
Тепер в аргентинця стало на одне досягнення менше. Цілком логічно, що його місце поступово займає видовищний, потужний і швидкий футболіст із Португалії.

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду, забивши двічі у ворота "Баварії" в рамках другого матчу півфінального протистояння Ліги Чемпіонів, записав на свій рахунок 15-й і 16-й голи у нинішньому розіграші турніру.

Це абсолютний рекорд головного єврокубка: до цього поєдинку португалець ділив найвище досягнення з форвардом "Барселони" Ліонелем Мессі, забившем 14 голів в Лізі Чемпіонів-2011/12.

Також четвертий м'яч, що влетів у ворота Мануеля Нойєра зі штрафного, став 250-м голом Роналду за мадридський клуб у всіх турнірах. Примітно, що результативність португальця перевищує один гол за матч (у середньому - 1,02): для того, щоб досягти ювілейного кордону, йому знадобилося 243 гри. Для порівняння, граючи за "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду забив 118 м'ячів у 292 матчах.

Чудова і результативна гра "Королівського клубу" в нинішньому євросезоні стала причиною ще одного досягнення - 37 голів у турнірі. Попередній рекорд у 35 м'ячів належить "Барселоні" під керівництвом Хосепа Гвардіоли і "Реала" на чолі з Жозе Моурінью.

Нагадаємо, що "Реал" вперше за 12 років вийшов у фінал Ліги Чемпіонів, і посперечається за головний трофей з переможцем пари "Челсі" - "Атлетіко". яке відбудеться 30 квітня в Лондоні. Нагадаємо, що в першій зустрічі була зафіксована нульова нічия. Фінал відбудеться в португальському Лісабоні 24 травня. !zn

Читайте також:

У своєму 100-му матчі в Лізі Чемпіонів Кріштіану Роналду повторив рекорд Мессі

"Боруссія" оновила антирекорд Хосепа Гвардіоли

Воротар "Реала" встановив рекорд Ліги Чемпіонів

Президента "Баварії" відправлять у колонію, де сидів Гітлер, - ЗМІ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі