Кравець не хоче повертатися в "Динамо"

Відео
Поділитися
Кравець не хоче повертатися в "Динамо" Кравець готовий остаточно піти з "Динамо" © stuttgarter-zeitung.de
Український нападник поставив собі за мету закріпитися в чемпіонаті Німеччини.

Нападник "Штутгарта" Артем Кравець, права на якого належать київському "Динамо", прокоментував старт своєї кар'єри в Бундеслізі.

Футболіст збірної України висловив сподівання, що німецький клуб викупить його у киян після оренди, яка закінчується в кінці сезону.

"Завжди хотів грати в Німеччині. Інтерес виник ще рік тому, коли у мене закінчувався контракт з "Динамо". Були тільки розмови. А в цей раз була моя ініціатива. Я не отримував достатньо ігрового часу в "Динамо". Попросив агента знайти варіанти, бажано в Німеччині. Відразу з'явився варіант з "Штутгартом". Ігор Суркіс не особливо хотів, але ми прийшли до спільного знаменника. Я думаю, всім це вигідно, і мені в тому числі. Чому? Тому що я отримую неоціненний досвід. Тому що не можна порівняти кілька сезонів нашого чемпіонату з чемпіонатом Німеччини", - зізнався Кравець в ефірі програми "Профутбол".

"Перехід міг здатися ризикованим, але для мене великим ризиком здавалося залишитися тут, бо ігор досить мало в чемпіонаті і Кубку України. Я більше ризикував би залишаючись тут, бо отримав би мало ігрового часу. Там трохи простіше грати, тому що всі дають грати. Є якийсь простір, зони. В цьому плані нападникам простіше. Рівень самих гравців і суперників набагато вище, ніж в нашому чемпіонаті".

"Чотири мільйони євро за трансфер? Я вважаю, що сума адекватна, і "Штутгарт" її може осилити. Складно відмовлятися і говорити, що не хочеш грати в чемпіонаті Німеччини. Якщо ти потрапляєш на цей рівень, то повертатися не особливо хочеться. Я буду брехати всім і собі в першу чергу, що я не хотів би там залишитися. Я все для цього роблю. Подивимося, як все складеться".

Читайте також: Кравець претендує на звання найкращого гравця туру в Бундеслізі

У складі "Штутгарта" в Бундеслізі Кравець провів 11 матчів, в яких забив один гол і віддав три результативні передачі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі