Кравцов намагався повернутися в НБА, але пропозиція надійшла лише з Росії

Поділитися
Кравцов намагався повернутися в НБА, але пропозиція надійшла лише з Росії Кравцов вирішив переїхати в Росію © БК ЦСКА (Москва)
Український центровий прокоментував свій переїзд до Москви.

28-річний новачок московського ЦСКА В'ячеслав Кравцов зізнався, що не збирався залишатися в Європі або переїжджати в Росію, але реальних варіантів в НБА так і не знайшлося:

"Я в першу чергу намагався влізти в НБА. Конкретного контракту не було, але були запрошення до табору. В принципі, я не хотів розглядати Європу, але через різні нюанси не склалося. Я почав вибирати – або чекати пропозиції з Китаю, або повернутися в Європу, з чого я, власне, й почав. Чекав хороші варіанти: зараз всі команди укомплектовані, складно знайти гарне місце. У середнячок лізти не хотілося. Вийшло ось так".

"Якщо мені тут сподобається, то, може бути, не варто гнатися за НБА. НБА – це дуже складна система. Навіть якщо ти потрапляєш туди, немає ніяких гарантій, що ти будеш прогресувати і що на тебе будуть робити ставку. Дуже часто тренер не контролює політику розвитку клубу. Керівництво вибирає певний шлях, а тренер просто робить свою роботу".

При цьому коментувати політичний аспект свого переходу Кравцов не став:

"Не знаю, як там буде, що будуть говорити, але для мене це баскетбольне рішення. Я в політику не особливо намагаюся вникати. Це тільки баскетбол, нічого більше".

Читайте також: Кравцов приєднався до московського ЦСКА

Варто відзначити, що центровий отримав запрошення у збірну України на минулий Євробаскет, але відхилив його через невизначеність з майбутнім.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі