"Кращий момент - Хаві з кубком" - коментарі "Барселони" і "Ювентуса" після фіналу Ліги чемпіонів

Поділитися
"Кращий момент - Хаві з кубком" - коментарі "Барселони" і "Ювентуса" після фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" обіграла "Ювентус" у финалі © berlin.juventus.com
Суперники вчорашнього вечора не приховували своїх емоцій після поєдинку в Берліні.

Нагадаємо, що "Барселона" обіграла "Ювентус" з рахунком 3:1, оформивши у цьому сезоні "золотий хет-трик".

Головний тренер "блаугранас" Луїс Енріке підкреслив, що клуб переживає один з кращих моментів у своїй історії:

"Це наш 60-й матч в цьому сезоні, в якому ми зазнали лише шість поразок при чотирьох нічиїх. Статистика свідчить, що це був один з кращих сезонів в історії "Барселони". За останні десять років наш клуб був найуспішнішим в Європі. Футболісти демонстрували волю до перемоги, довели, що відчувають спортивну спрагу. Їм подобається приносити уболівальникам радість, і це було найважливіше".

"Тепер нас чекає велике свято. Це був складний рік, перехідний, і я хочу подякувати всім, хто вірив у мене. Усіх, хто допомагав мені в клубі, і свою сім'ю. Я окрилений щастям".

Колега іспанця Массіміліано Алегрі, який очолює Ювентус, похвалив своїх гравців за сам факт виходу в фінал:

"Звичайно, ми шкодуємо, але все одно залишаємо цей фінал з високою самооцінкою, усвідомленням власної сили і наміром прогресувати. Ми знаємо, що можемо гідно виступати в єврокубках, демонструючи техніку і характер. Безумовно, нам сумно, тому що не кожен рік виходиш у фінал Ліги чемпіонів, але мені не в чому дорікнути своїх гравців.".

"Ти або виграєш, або програєш у фіналі. Другого матчу тут немає. Але, як я вже сказав своїм хлопцям у роздягальні, ажіотаж навколо "Ювентуса", який охопив Турин і всю Італію, зіграє позитивну роль для всього нашого футболу. І все завдяки цим хлопцям, які сьогодні билися в Берліні".

Капітан "Барселони" Андрес Іньєста, який став кращим гравцем фіналу на думку вболівальників, відзначив важливість перемоги у світлі проводів легендарного півзахисника Хаві, який провів свій останній матч за клуб.

"Кращий момент - це коли Хаві піднімає кубок Ліги чемпіонів у своєму останньому матчі. Кожен футболіст хотів би так завершити кар'єру. Я дуже радий за нього і за все те, що нам довелося випробувати разом. Час віддати йому належне!".

"Кожен фінал складний. Завжди сильний суперник. Думаю, ми показали збалансовану гру і вичавили максимум з наших моментів. Коли треба було терпіти - ми терпіли. Мої вітання команді за відмінно виконану роботу".

Захисник "Ювентуса" Штефан Ліхтштайнер впевнений, що все могло скластися по-іншому:

"Ми були в грі і могли перемогти. Провели хороший матч, але, на жаль, все склалося не за нашим сценарієм. Якщо б ми краще спрацювали в деяких аспектах, все могло б скластися інакше".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі