Кращий бомбардир чемпіонату Аргентини не хоче повертатися в "Динамо" з оренди

Поділитися
Кращий бомбардир чемпіонату Аргентини не хоче повертатися в "Динамо" з оренди Рубен забив 20 голів у 27 матчах
Марко Рубен, який виступає за "Росаріо Сентраль", сподівається, що його нинішній клуб зможе викупити у киян його контракт.

Аргентинський нападник "Росаріо Сентраль" Марко Рубен, який на правах оренди грає за аргентинський "Росаріо Сентраль", сподівається залишитися в своєму нинішньому клубі і не повертатися в київське "Динамо".

Правда, аргентинець впевнений, що після того, як він у 27 поєдинках за "Росаріо Сентраль" забив 20 м'ячів, кияни не погодяться знову віддати його в оренду на тих же умовах. А тому гравець сподівається на викуп контракту.

"Динамо" не дозволить продовжити мою оренду до кінця сезону на тих же фінансових умовах. У мене ще півтора роки за контрактом з українським клубом. Якщо я продовжу виступати за "Росаріо" на правах оренди, то це не принесе киянам фінансової вигоди.

Керівники "Динамо" не настільки дурні. Якщо "Росаріо" хоче зберегти мене, то йому доведеться викупити мій контракт. Хочу залишитися тут. Але "Росаріо" доведеться витримати конкуренцію більш іменитих клубів, щоб утримати мене", - заявив Рубен в інтерв'ю Radio 2 de Rosario.

28-річний Рубен перейшов в "Динамо" у 2012 році, проте провів у складі киян лише 14 матчів, забивши 1 гол. Вже в наступному році він відправився в оренду в "Евіан", потім пограв у Мексиці, після чого опинився в "Росаріо Сентраль". На даний момент Рубен лідирує в гонці бомбардирів чемпіонату Аргентини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі