Кращий бомбардир чемпіонатів світу може допомогти "Вердеру" українця Скрипника

Поділитися
Кращий бомбардир чемпіонатів світу може допомогти "Вердеру" українця Скрипника Мирослав Клозе забив на чотирьох чемпіонатах світу 16 голів © tacopshq.com
Мирослав Клозе вже кілька сезонів виступає в італійському "Лаціо", однак останнім часом втратив довіру тренерського штабу.

Клуб Бундесліги бременський "Вердер", очолюваний українським фахівцем Віктором Скрипником, намагається роздобути у свої ряди нападника італійського "Лаціо" Мирослава Клозе, який незадоволений ігровим часом у своїй нинішній команді.

Як повідомляє Sport Mediaset, 36-річний футболіст має намір змінити клуб вже в січні, а основним претендентом на нього є якраз "Вердер", за який він виступав з 2004 по 2007 роки. Повідомляється, що бременці вже вийшли на Клозе не тільки з пропозицією про особистий контракт, але нібито навіть із гарантією місця в основному складі своєї команди.

Додамо, що завдяки вдалому виступу Клозе на чемпіонаті світу в Бразилії він став кращим бомбардиром в історії світових першостей. На його рахунку 16 голів, які він забив на мундіалях 2004-2014 років. Також Клозе є автором рекорду за кількістю медалей, завойованих на ЧС - їх в активі німця польського походження 4.

Нагадаємо, що "Вердер" пішов на зимову перерву у чемпіонаті Бундесліги на третьому місці з кінця турнірної таблиці. Під керівництвом Скрипника "музиканти" досягли значного прогресу, проте не зуміли піти із зони вильоту. Тому український фахівець заговорив про необхідність серйозного посилення перед весняними матчами першості.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі