Костевич і Царьков виграли срібні медалі на чемпіонаті Європи зі стрільби

Поділитися
Костевич і Царьков виграли срібні медалі на чемпіонаті Європи зі стрільби Костевич стала призером у стрільбі з 10 метрів © XSport.ua
Українці зуміла піднятися на подіум на континентальній першості в Маріборі.

Олена Костевич Олег Царьков стали призерами чемпіонату Європи зі стрільби з 10 метрів, який проходить у Мариборі. Українські стрільці зуміли завоювати по "сріблу".

Олена Костевич зуміла стати призером в дисципліні, яка принесла їй "золото" і "бронзу" Олімпійських ігор – стрільба з 10 метрів з пневматичного пістолета. Українка насилу подолала кваліфікацію, де показала восьмий результат.

За перемогу Олена боролася з екс-чемпіонкою світу Зораной Арунович. Перед заключними двома пострілами сербка мала хорошу перевагу 5.4 очка, яку не розгубила і з новим світовим рекордом (246.9) завоювала "золото", а Олена Костевич стала срібним призером.

Фіналіст Олімпійських ігор у Ріо Олег Царьков виступав у стрільбі з 10 метрів з пневматичної гвинтівки. Головним суперником українця був росіянин Володимир Масленніков. Саме ці два спортсмени залишилися останніми претендентами на "золото". Царьков останніми двома пострілами не зміг відіграти дефіцит 1.3 очки і став другим, а Масленніков з новим світовим і європейським рекордом (250.5) здобув перемогу.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх в Ріо українські стрілки взяли одну нагороду − срібним призером став Олег Куліш.

Читайте також: Олена Костевич - чемпіонка Універсіади, українські "художниці" - знову слабші за російських

Раніше Костевич виграла "бронзу" на етапі Кубка світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі