Коноплянка зіграв у двох матчах протягом 24 годин

Відео
Поділитися
Коноплянка зіграв у двох матчах протягом 24 годин Євген Коноплянка за два дні провів два матчі © moskva.com
Півзахисник став автором цікавого досягнення: ще вчора він у футболці збірної України грав проти Латвії, а вже на наступний день допоміг своєму "Дніпру" обіграти "Чорноморець".

Півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка став автором неабиякого досягнення: протягом менш ніж 24 годин він зіграв у двох матчах у різних командах і турнірах.

31 березня він провів півгодини в поєдинку збірної України проти Латвії у Львові (1:1), вийшовши на заміну на 59-й хвилині замість Олега Гусєва, а вже на наступний день допоміг "Дніпру" розгромити "Чорноморець" в рамках 1/4 фіналу Кубка України. У грі, яка проходила на полі одеситів у Києві, лівого вінгера вдалося зіграти цілий тайм - лідер дніпрян вийшов замість молодого Валерія Лучкевича.

Саме в другому таймі, після того, як гру "Дніпра" посилили Коноплянка та Руслан Ротань, у ворота "моряків" влетіло 4 голи.

Досягнення Коноплянка було б малоймовірним, якби не збіг обставин. Через перенесення кубкового протистояння Прем'єр-лізі і обом командам довелося шукати оптимальну дату для проведення матчу, адже 8 квітня згідно з розкладом, їм вже слід провести повторний матч.

Читайте також: Фоменко пообіцяв поліпшити реалізацію моментів до майбутніх матчів збірної України

Після консультацій з головним тренером збірної Михайлом Фоменком було вирішено, що гра відбудеться 1 квітня. Крім Коноплянки в матчах за Україну був задіяний і Ротань, однак він одягав синьо-жовту футболку лише 27 березня, коли українці програли Іспанії на виїзді 0:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі