Коноплянка залишився в "Дніпрі" і забив гол команді з Південної Кореї

Поділитися
Коноплянка залишився в "Дніпрі" і забив гол команді з Південної Кореї Євген Коноплянка відзначився у воротах корейської команди © moskva.com
"Дніпро" розпочав чергову серію спарингів на підготовчому зборі: в Іспанії українська команда розгромила корейський "Сувон Блювингз".

Дніпропетровський "Дніпро" розгромив з рахунком 5:2 корейський "Сувон Блювингз" на підготовчому зборі в іспанській Марбельї: перемогу підопічним Мирона Маркевича принесли два влучні удари Романа Зозулі, а також голи Євгена Селезньова, Матеуса і Євгена Коноплянки.

Лідер дніпропетровців та збірної України, який кілька днів тому був однією ногою в італійській "Ромі", провів на полі більше половини ігрового часу і брав активну участь в атакуючих діях команди, як ніби і не було усієї цієї історії з переїздом в Італію. Судячи з настрою Коноплянки, він дійсно має намір дограти сезон в "Дніпрі", а потім вже і думати про майбутнє працевлаштування.

Слід додати, що знову демонструє хорошу результативність Роман Зозуля, який в нинішньому сезоні в офіційних матчах ще не забивав. У спарингах зими він забив вже чотири голи.

Наступний матч у Марбельї "Дніпро" проведе 31 січня з хорватською "Рієкою", яка добре проявила себе в груповому турнірі Ліги Європи.

27 січня київське "Динамо" здолало Сувон Блювингз 1:0 завдяки голу молодого Сергія Мякушка. Для 21-річного півзахисника цей м'яч став дебютним у біло-синій футболці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі