Коноплянка як і раніше мріє про кар'єру в сильному європейському клубі

Поділитися
Коноплянка як і раніше мріє про кар'єру в сильному європейському клубі Євген Коноплянка мріє про сильному європейському клубі © football.ua
Український півзахисник "Дніпра" розраховує найближчим часом змінити клуб, і швидше за все це буде європейський гранд. Однак, поки що не все залежить від бажання футболіста.

Півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка, який ще на початку року міг опинитися в англійському "Ліверпулі", як і раніше мріє про кар'єру в сильному європейському клубі.

За його словами, керівництво його команди знає про його бажання покинути Дніпропетровськ при наявності гідної пропозиції, однак поки що не все залежить від бажання футболіста.

"Всім цікаво, чому я не йду. Ви думаєте, що так все легко? Потрібно, щоб усі сторони знайшли консенсус. Так, я не приховую, що в мене мета - грати в європейському топ-клубі. Я це говорив і президенту Дніпра, вся Україна знає. І від мене, насправді, мало що залежить", - Коноплянка розповів в інтерв'ю програмі ПроФутбол на каналі 2+2.

"Я свою точку зору не міняю - хочу спробувати себе в Європі. Не знаю, як ми це сумісний разом, захочуть мене відпускати чи ні. Поки я вичікую паузу", - пояснює ситуацію один з найперспективніших українських футболістів.

Нагадаємо, в кінці січня український півзахисник міг підписати контракт з "Ліверпулем", проте з ряду причин трансфер зірвався. Після цього інтерес до Коноплянка виявляли клуы Англії, Німеччини та Італії, однак до конкретних пропозицій так і не дійшло.

Раніше повідомлялося, що через пошкодження меніска в середині серпня Коноплянка пропустить 5-6 тижнів і зуміє відновитися до кінця вересня. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі