Коноплянка почав приносити користь "Севільї" і удостоївся компліментів від іспанських ЗМІ

Поділитися
Коноплянка почав приносити користь "Севільї" і удостоївся компліментів від іспанських ЗМІ Коноплянка удостоївся похвали © sevilla.abc.es
Українець записав на свій рахунок гольову передачу в товариському матчі проти "Реймса".

Євген Коноплянка у своєму другому матчі у складі "Севільї" відзначився першою результативною дією. Напередодні українець у поєдинку проти французького "Реймса" вийшов в основі своєї команди і зробив гольову передачу.

"Севілья" виграла з рахунком 2:1, а Коноплянка не поскупився і віддав результативний пас на Муньоса, хоча міг забивати і сам. Замінений українець був 64-й хвилині.

"Реймс" - "Севілья" - 1:2

Голи: Куей, 65, - Гамейро, 18, Хуан Муньос, 45

Іспанські ЗМІ захоплено відреагували на гру українця. Так, видання EL Dеsmarque відзначило, що дії Коноплянки завжди несли небезпеку: "Коноплянка був дуже помітний. Як тільки він отримував м'яч, від нього виходила небезпека. Крім того, українець продемонстрував, що він не егоїст і, вийшовши на побачення з воротарем, віддав передачу на Муньоса". Щедрість Коноплянки відзначив і сайт Sevilla.abc.es.

"Коноплянка показав свої навики гри на лівому фланзі і постійно постачав партнерів передачами", - зазначив Estadio Deportivo, назвавши українця одним з кращих гравців матчу.

Нагадаємо, дебютувати у складі нового клубу в офіційній грі Коноплянка зможе 11 серпня, коли "Севілья" зустрінеться з "Барселоною" у матчі за Суперкубок УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі