Коноплянка підписав контракт і приміряв футболку "Шальке"

Фото
Поділитися
Український футболіст побував в офісі клубу і зустрівся з місцевими журналістами.

Вчора, 30 серпня, Євген Коноплянка став гравцем "Шальке". Півзахисник переїхав до Німеччини з "Севільї" на правах оренди на один сезон. При цьому "Шальке" має право викупу гравця наступним літом орієнтовно за 15 мільйонів євро.

Українець прибув у Гельзенкірхен, після чого відправився в офіс клубу і поставив підпис під контрактом. Футболісту вручили футболку з 11-м номером, яку Коноплянка відразу одягнув.

"Здорово грати за такий клуб. "Шальке" - один з трьох найбільших клубів в Німеччині. Бундесліга не гірше, ніж чемпіонат Іспанії", - сказав Євген журналістам.

Нагадаємо, на старті цього сезону Коноплянка майже не потрапляв до складу "Севільї". Українець взяв участь лише в двох з п'яти матчів команди, один раз з'явившись в основі і один раз вийшовши на заміну. У поєдинку за Суперкубок УЄФА проти "Реала" Коноплянка відзначився голом з пенальті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі