Коноплянка отримав настанову від тренерського штабу збірної України

Поділитися
Коноплянка отримав настанову від тренерського штабу збірної України Євген Коноплянка грає дуже передбачувано, вважає Олександр Заваров © football.ua
Євген Коноплянка в нинішньому сезоні ще не жодного разу не забивав в матчах за збірну. Більш того, навіть його фірмові гольові передачі трапляються дуже рідко.

Лівий півзахисник "Дніпра" і збірної України Євген Коноплянка поки не може вийти на свій колишній рівень, щоб знову тішити вболівальників фірмовими голами, а також брати участь в організації гри своїх колективів.

Про це заявив тренер збірної України Олександр Заваров, який працює в тренерському штабі Михайла Фоменка. Колишній атакуючий півзахисник "Динамо", "Ювентуса" і збірної СРСР зазначив, що поки Коноплянка не є гравцем європейського рівня.

"Ми точно знаємо, що він може грати краще. Буде неправильно, якщо Євген залишиться на нинішньому рівні", - цитує Заварова gazeta.ua.

"Нинішнього рівня Коноплянки недостатньо, щоб грати в європейському топ-клубі. Працювати треба в кілька разів більше. Грати в пас, не замикати все на собі. Більше рухатися без м'яча. Зараз практично всі наперед знають, що Коноплянка тбудет робити на полі", - вважає фахівець.

Нагадаємо, що в 2014 році Коноплянка в матчах за збірну не забив жодного гола, і віддав всього одну гольову передачу.

Читайте також: В "Інтері" поки не думають про трансфер Коноплянки

Напередодні італійський журналіст Матео Брега заявив, що Дніпро може заробити на Коноплянці 10 мільйонів євро, якщо встигне продати його взимку до того, як завершиться термін дії його контракту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі