Коноплянка не може пояснити відсутність ігрової практики в "Шальке"

Поділитися
Коноплянка не може пояснити відсутність ігрової практики в "Шальке" Коноплянка рідко з'являється на полі у Німеччині © twitter.com/s04
Український півзахисник натякнув на можливу зміну команди, якщо ситуація не зміниться.

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка в інтерв'ю "Великому футболу" зізнався, що не знає причини своєї відсутності в основному складі "Шальке".

"Я не можу пояснити цю ситуацію. Ставлю запитання керівництву, всі всім задоволені, крім мене, адже я цією ситуацією не дуже задоволений. Не знаю, чи точно все стосується футболу. Не можу зрозуміти цю ситуацію. Питаю тренера і директора, і вони кажуть, що всім задоволені, але якщо така ситуація буде продовжуватися, потрібно сідати і серйозно розмовляти", - сказав український футболіст.

"Попросив сказати мені, які в мене недоліки і над чим потрібно працювати, але поки нічого не почув у відповідь. Може це через те, що я на тренуваннях жодного разу м'яча не втрачаю. Мені незрозуміло".

Євген Коноплянка був орендований "Шальке" у "Севільї" з опцією обов'язкового викупу. У поточному сезоні на його рахунку 6 голів і 2 передачі в 24 матчах за "кобальтових" у всіх турнірах.

Нагадаємо, раніше Євген Коноплянка був викликаний у збірну України на матч проти Хорватії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі