Коноплянка не хоче йти в "Рому" через невисоку зарплату

Поділитися
Коноплянка не хоче йти в "Рому" через невисоку зарплату Євген Коноплянка хоче отримувати більше, ніж йому пропонують у "Дніпрі" © moskva.com
"Дніпро" і "Рома" вирішили всі питання щодо трансферу Євгена Коноплянки, а останнє слово має сказати сам гравець. І ось тут починається найцікавіше.

Перехід одного з кращих півзахисників України Євгена Коноплянки у другу команду італійської Серії А "Рому" опинився під загрозою зриву.

Дніпряни і "вовки" вже домовилися про перехід 25-річного півзахисника, а от сам футболіст ще роздумує над пропозицією з Італії.

Втім, як стало відомо fcdnipro.com, трансфер і зовсім може не відбутися. Коноплянку не влаштовують фінансові умови итальянскорго клубу, так і рівень чемпіонату Італії. Керівництво "Роми" пропонує контракт півзахиснику менший, ніж "Дніпро", "Ліверпуль" чи "Тоттенхем".

Підтверджує цю інформацію і портал Tuttomercatoweb.com. За даними джерела, Коноплянка поки не домовився з "Ромою" і тягне з остаточним рішенням, адже чекає пропозиції з Англії. Зараз футболіст все ще перебуває на зборі "Дніпра" в Іспанії.

Очікується, що розв'язка у переговорах з італійським клубом може настати вже сьогодні, 28 січня. Не виключено, що Коноплянка залишиться в "Дніпрі" до літа, а потім, вже на правах вільного агента, зможе вимагати у майбутнього роботодавця більш вигідний контракт.

Тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що як і раніше розраховує на Коноплянку, але при цьому не радить йому йти в чемпіонат Італії. Наставник вважає, що його підопічному більше підходить іспанське першість.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі