Коноплянці сниться воротар збірної Словенії, а Фоменко знає, як обіграти суперника

Поділитися
Коноплянці сниться воротар збірної Словенії, а Фоменко знає, як обіграти суперника Коноплянка обіцяє віддати всі сили © ФФУ
Представники української та словенської збірної прокоментували майбутній матч у Львові.

14 листопада збірна України у Львові зіграє проти збірної Словенії в рамках плей-офф кваліфікації Євро-2016.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко заявив, що його підопічні готові до матчу і знають, як здобути потрібний результат: "Ми готові до завтрашньої зустрічі, все інше покаже гра. Ми впевнені у своїй підготовці, адже намагалися дати гравцям якомога більше інформації, переглянули достатньо матеріалів. Завтра ще проведемо індивідуальні бесіди, на яких з футболістами і обговоримо деякі тонкощі роботи в обороні та атаці. Ми з хлопцями прекрасно знаємо, як грати проти Словенії".

А один з лідерів збірної України Євген Коноплянка зізнався, що йому іноді сниться воротар збірної Словенії Самір Ханданович. "Я можу сказати, що я віддам всі свої сили. Я впевнений, що кожен футболіст нашої команди зробить те ж саме - це видно по підготовці. Ми зробимо все, щоб завтра здобути перемогу. До речі, мені іноді сниться Ханданович після того, як я не забив йому пенальті у Лізі Європи. Хочеться повернути "борг", - наводить слова футболіста Dynamo.kiev.ua.

Головний тренер словенської збірної Сречко Катанець перед матчем у складі суперника відзначив якраз Коноплянку, а також Андрія Ярмоленка: "Немає ні сумнівів, ні переживань, але адреналін робить своє. Ми знаємо, що Україна - кваліфікована команда, але шанси перед матчем рівні. Думаю, на чемпіонат Європи вийде той, хто буде хоробріше. Так, зараз в України немає Шевченка і Реброва, але є Ярмоленко і Коноплянка - ці гравці теж дуже небезпечні".

Читайте також: Екс-зірки збірної Словенії в матчах проти України чекають на повторення 1999 року

Нагадаємо, матч Україна - Словенія пройде на "Арені Львів". Зустріч розпочнеться о 19.00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі