Команди Джошуа і Кличка "посилено працюють" над проведенням бою

Поділитися
Команди Джошуа і Кличка "посилено працюють" над проведенням бою Кличко може зустрітися с Джошуа
Промоутер британця заявив, що обидва боксери хочуть цього бою, але чи відбудеться він - поки невідомо.

Команди чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF Ентоні Джошуа та екс-чемпіона Володимира Кличка продовжують вести переговори про проведення бою. Про це повідомив промоутер британця Едді Херн.

"На наступному тижні ми оголосимо ім'я суперника Джошуа. Хоча в суперважкій вазі зараз така ситуація, що все може змінитися в будь-який момент. Адже ми ще минулого тижня мали оголосити ім'я опонента Ентоні.

Але в таких масштабних боях, як поєдинок з Кличком, все має бути налагоджено на 100%. Ми вже близько і, можливо, вже наступного тижня я повідомлю новини, які "підірвуть" ваш мозок. Що можу сказати точно, так це те, що і Джошуа, і Кличко хочуть цього бою, а ми з Берндом Бенте посилено працюємо над його організацією", - зазначив Херн в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, раніше команда чемпіона світу за версіями WBO, WBA і IBO Тайсона Ф'юрі оголосила про те, що реванш з Кличком, який повинен був відбутися 29 жовтня, скасований через психологічні проблеми британського боксера. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення реваншу.

Читайте також: Володимир Кличко "буде рухатися далі" і вже отримав пропозицію від команди Джошуа

Після цього німецькі ЗМІ повідомили, що команда Кличка забронювала арену в Гамбурзі на 10 грудня. Хто буде суперником українця - невідомо. У той же час наступний бій Джошуа попередньо був запланований на 26 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі