"Команди боролися як джентльмени": тренер "Севільї" подякував "Дніпру" за фантастичну гру

Поділитися
"Команди боролися як джентльмени": тренер "Севільї" подякував "Дніпру" за фантастичну гру Емері назвав гру "Дніпра" фантастичної © Facebook/FC Sevilla
Емері відзначив сильну гру команд і високий рівень роботи суддів.

Головний тренер іспанської "Севільї" Унаї Емері подякував футболістам "Дніпра" за фантастичну гру.

"Хочу подякувати і привітати "Дніпро" і всіх вболівальників, які приїхали з України. "Дніпро" зіграв фантастичний матч, і я від усієї душі вітаю команду і дякую їй за гігантську роботу, яку вона виконала", - заявив Емері прес-конференції після закінчення фінального матчу Ліги Європи.

"Вони провели прекрасний турнір та заслужили зіграти у фіналі. Вони були прекрасним суперником", - додав тренер "Севільї".

За словами Емері, футболісти обох команд боролися за кожен сантиметр поля, демонструючи сильну гру. Тренер також відзначив високий рівень роботи суддів.

"Сьогодні грали дві команди, які заслужили бути тут, які боролися в цьому турнірі як джентльмени. Ми намагалися працювати на полі сантиметр за сантиметром. Судді сьогодні працювали дуже добре. Арбітри дозволяли нам контактно грати у футбол, але з точки зору фейр-плей. Завдяки цьому гра стає більш елітарною", - сказав іспанець.

27 травня іспанська Севілья " обіграла Дніпро у фіналі Ліги Європи з рахунком 3:2 і в другий сезон поспіль стала переможцем турніру. Маркевич пояснив поразку "Дніпра" у фіналі браком досвіду і удачі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі