Команда Усика запропонує Гловацьки рекордний гонорар

Поділитися
Команда Усика запропонує Гловацьки рекордний гонорар Красюк заявив про бажання Усика переїхати в США © K2 Promotions
Команда K2 Promotions налаштована виграти торги за право організації бою.

Команди Олександра Усика і чемпіона світу в першій важкій вазі за версією WBO Кшиштофа Гловацьки почали переговори про проведення поєдинку між українцем й поляком. Якщо сторонам не вдасться домовитися протягом тридцяти днів - будуть проведені торги.

"Після перемоги Гловацьки над Каннінгемом ми почали перемовини про майбутній бій. Я збираюся запропонувати Гловацьки досить великий гонорар, який буде більше, ніж мінімальна ставка. Це буде такий гонорар, який він у своїй кар'єрі ще не отримував. Однак я не вважаю, що фінансові умови зіграють ключову роль в тому, чи погодиться команда Гловацьки на наші умови. Тому ми налаштовані на торги та налаштовані їх виграти", - зазначив генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк.

Відзначимо, що, за словами Красюка, мінімальна сума гонорарів для кожного з боксерів повинна скласти не менше 300 тисяч доларів. Також промоутер ще раз зазначив, що бій може пройти в Україні в липні або серпні.

Крім того, Красюк розповів, що Усик може переїхати з України до США: "Усик готовий залишити Україну, це дійсно так. Пояснюю - в США дуже серйозний телевізійний ринок, проте зараз і Великобританія наступає. Хоча, чесно кажучи, сам я жодного разу не чув, що Саша хоче поміняти промоутера. Ми будемо представляти його і в Штатах, якщо вийдемо на той ринок".

Читайте також: Україна потрапила в другий кошик жеребкування Євро-2016

Нагадаємо, Усик повинен був провести проміжний бій з британцем Стівеном Сіммонсом, однак отримав травму. Тепер українець буде готуватися до бою за титул чемпіона світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі