Команда Руденка хоче провести реванш з Повєткіним в Україні

Поділитися
Команда Руденка хоче провести реванш з Повєткіним в Україні Руденко і Повєткін можуть зустрітися на ринзі вдруге © championat.com
При цьому українська сторона потребує підтримки спонсора для здійснення цієї ідеї.

Промоутер українського суперважковаговика Андрія Руденка (31-3, 19 КО) Владислав Єлісєєв заявив про бажання провести реванш проти росіянина Олександра Повєткіна (32-1, 23 КО) в Україні.

"Було б здорово, якщо б другий поєдинок між Повєткіним і Руденком відбувся в Україні, перед уболівальниками Андрія. У нього в країні досить багато шанувальників. Але все впирається в фінансову складову. Якби знайшлася людина, яка готова виділити на проведення бою гроші, то ми б із задоволенням влаштували в Україні цей поєдинок.

У нас навіть думки не було, що в Росії Руденка можуть зустріти вороже. Обидві команди намагалися уникати розмов про політику. У кожному інтерв'ю підкреслювалося, що попереду нас чекає спортивний захід, що боксери - спортсмени, вони не займаються політикою. Ми приїхали зробити свою справу, а саме боксувати. Повторюся, що ми навіть не думали, що публіка може повести себе неадекватно", - сказав промоутер українця в інтерв'ю RT.

Нагадаємо, 1 липня в Москві Олександр Повєткін здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над українським супертяжем Андрієм Руденком. Зазначимо, що українець отримав травму шиї в першому раунді, але продовжив поєдинок, пробоксувавши всі 12 раундів.

Раніше стало відомо, що український чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик став учасником Всесвітньої боксерської суперсерії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі