Команда Реброва з поразки стартувала у чемпіонаті Саудівської Аравії

Поділитися
Команда Реброва з поразки стартувала у чемпіонаті Саудівської Аравії "Аль-Ахлі" програв у першому офіційному матчі за Реброва © Sport Arena
Український наставник невдало почав сезон в новому клубі.

"Аль-Ахлі" з Джедди, який тренує українець Сергій Ребров, програв "Аль-Іттифаку" (1:2) у першому турі чемпіонату Саудівської Аравії.

"Аль-Ахлі" відкрив рахунок у матчі, завдяки голу кращого бомбардира команди Аль-Сомаха, проте до кінця матчу пропустив два м'ячі і програв.

Ця гра була першим офіційним матчем на чолі "Аль-Ахлі" для українського тренера Сергія Реброва, який очолив команду 21 червня.

"Аль-Ахлі" посів 2-е місце в минулому розіграші чемпіонату Саудівської Аравії. Вже 22 серпня команді належить зіграти перший чвертьфінальний матч Ліги чемпіонів АФК проти іранського "Персеполісу".

Нагадаємо, Сергій Ребров підписав 2-річний контракт з "Аль-Ахлі", змінивши на посту головного тренера швейцарця Крістіана Гросса. Українець буде отримувати 2,4 млн євро в рік.

Раніше повідомлялося, що новий клуб Реброва хоче підписати лідера "Динамо" Дениса Гармаша.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі