Команда Ф'юрі не підтверджує дату реваншу з Кличком

Поділитися
Команда Ф'юрі не підтверджує дату реваншу з Кличком Кличко і Ф'юрі повинні зустрітися знову © skysports.com
Команда українця сподівається, що 29 жовтня все-таки буде затверджено в якості дати другого бою.

Команда чемпіона світу Тайсона Ф'юрі не підтверджує дату реваншу з Володимиром Кличком, який може відбутися 29 жовтня. Про це заявив український боксер.

"Дата 29 жовтня визначена телебаченням і ареною, де буде проходити матч-реванш ("Манчестер Арена"). Є підтвердження з моєї сторони, що я готовий 29 жовтня знову зустрітися з Тайсоном Ф'юрі. Але, на жаль, з боку Ф'юрі офіційного підтвердження немає. З боку Ф'юрі так званий "циганський хаос". Його менеджери, промоутери і він сам не підтверджують дату і не відповідають на запити.

Я не можу заявити офіційно, що зустрінуся з Ф'юрі 29 жовтня, але, сподіваюся, що ця дата збережеться. Тепер такі організації як WBA, WBO і IBF зробили офіційний запит. Сподіваюся, що в найближчі дні ми отримаємо офіційну відповідь від команди Ф'юрі, що 29 жовтня ми зустрінемося в ринзі", - сказав Кличко.

Нагадаємо, спочатку реванш Кличко і Ф'юрі повинен був відбутися 9 липня, але британець отримав травму, через яку бій довелося відкласти на осінь.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі