Команда Дерев'янченка спробує організувати бій з найкращим боксером світу

Поділитися
Команда Дерев'янченка спробує організувати бій з найкращим боксером світу Бій може пройти вже в наступному році © BoxingScene
Українець може провести поєдинок проти Канело.

Український середньоваговик Сергій Дерев'янченко (13-2, 10 КО) сподівається, що в 2020 році йому вдасться провести бій проти Сауля Альвареса (53-1-2, 36 КО).

"Зараз приїду в Америку і будемо розмовляти. Будуть намагатися організувати бій з Альваресом у 2020 році", - сказав Дерев'янченко в рамках проекту "Отдушивдушу" на YouTube.

Боксери могли зустрітися і раніше, але поєдинок зірвався:

"Від бою з Канело зовсім не я відмовився. Не вийшло домовитися, вони там всякі санкції вписували. Якщо в тебе буде на один фунт більше вага, то штраф близько мільйона. Потім якщо буду говорити, що я з Альваресом буду боксувати до релізу DAZN, теж якісь санкції. Вони так контракт склали, що там скрізь пастки були. Вони не погодилися давати ту суму, що мій менеджер називав. Ми хотіли сім мільйонів доларів, вони були не згодні. Альварес мав отримати гонорар в 35 мільйонів доларів", - додав українець.

Нагадаємо, що Альварес володіє титулами чемпіона WBC і WBA в середній вазі і очолює рейтинги найкращих боксерів світу на думку багатьох авторитетних видань.

У листопаді Альварес в Лас-Вегасі нокаутував росіянина Сергія Ковальова і став чемпіоном світу у напівважкій вазі за версією WBO.

У своєму останньому поєдинку Дерев'янченко 6 жовтня в Нью-Йорку поступився Геннадію Головкіну (40-1-1, 35 КО), який завоював чемпіонські титули IBF і IBO в середній вазі.

Геннадій здобув перемогу одноголосним рішенням суддів - 115-112, 115-112, 114-113. Таке рішення освистали уболівальники, а деякі експерти вважають, що переміг українець.

Раніше повідомлялося про те, що Дерев'янченко отримає гучний бій до кінця 2020 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі