Колумбійський форвард повернувся в "Динамо" після невдалого відрядження до США

Поділитися
Колумбійський форвард повернувся в "Динамо" після невдалого відрядження до США Андрес Ескобар забив у "Далласі" всього 4 голи в 23 матчах © Clive Barda / Royal Opera House
За часів Юрія Сьоміна і Валерія Газзаєва в комплектації складу "Динамо" траплялися нез'ясовні речі. Звідси - велика кількість непотрібних гравців.

Клуб американської ліги МЛС "Даллас" не скористався своїм першочерговим правом викупу трансферних прав на колумбійського нападника київського Динамо Андреса Ескобара, який виступав у США протягом року на умовах оренди.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, доля 23-річного футболіста визначиться після того, як він прибуде в розташування киян. Додамо, що в поточному сезоні Ескобар провів 23 матчі (19 в стартовому складі), в яких забив чотири голи і віддав дві передачі.

Відзначимо, що в "Динамо" Ескобар прийшов влітку 2011 року за 1,8 мільйона доларів - тоді командою керував Юрій Сьомін. Втім, незабаром колумбійця чекало розчарування - не закріпившись у складі "біло-синіх" він відправився блукати по орендах - рідний "Депортиво", французький "Евіан", а потім і "Даллас".

Напередодні футбольний експерт і колишній наставник "Динамо" Леонід Буряк зазначив, що прогнозує перемогу Кравця над Мбокані в боротьбі за місце в складі київського нападу.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі