Коломойському не слід було піднімати "Дніпро" - Ротань

Поділитися
Коломойському не слід було піднімати "Дніпро" - Ротань Ротань вважає, що Коломойський робив все на свій розсуд © ФК Днепр
Футболіст "Динамо" розкритикував президента дніпрян.

Екс-півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань, який виступає нині за "Динамо", поділився думкою про професійні якості Ігоря Коломойського в ролі президента дніпровського клубу.

"Як президент футбольного клубу він поганий. Будь-який президент клубу буде вірити в команду, буде з нею спілкуватися за будь-яких обставин, буде виносити своє бачення розвитку клубу. Але він ніколи не ділився своїм баченням, а робив так, як хотів сам.

Коломойський багато вклав в український футбол, зокрема в "Дніпро", це не обговорюється. Але як він підняв "Дніпро", так він його і опустив. До того, з чого все починалося. Це дуже погано. Краще б вже тоді і не піднімав", - заявив Ротань в шоу "Вацко Light".

Руслан Ротань виступав за "Дніпро" з 1998-го по 2005-й і з 2008-го по 2017-й роки. Склад "Динамо" 36-річний футболіст поповнив в січні поточного року, коли покинув чеську "Славію".

За підсумками минулого сезону дніпряни зайняли 11-е місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги і формально вибули до Першої ліги. Однак санкції ФІФА понизили команду ще на один дивізіон. "Дніпро" переживає серйозні фінансові труднощі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі