Коломойський відмовився приймати відставку Маркевича - ЗМІ

Поділитися
Коломойський відмовився приймати відставку Маркевича - ЗМІ Коломойський не хоче відпускати Маркевича © jetsetter.uа
Власник "Дніпра" не поспішає розлучатися з українським фахівцем.

Ігор Коломойський відмовився прийняти відставку головного тренера "Дніпра" Мирона Маркевича, повідомляє неофіційний сайт дніпропетровського клубу, посилаючись на власні джерела в клубі. Причини такого рішення Коломойського не називаються.

Зазначимо, що у випадку розірвання контракту в односторонньому порядку Маркевичу доведеться виплатити "Дніпру" компенсацію. За неофіційною інформацією, вона може скласти один мільйон доларів. Сам же тренер хотів би розлучитися з клубом за взаємною згодою.

Нагадаємо, вчора, 10 серпня, Маркевич заявив про свій намір припинити співпрацю з "Дніпром". Тренер поки так і не дочекався повноцінного підсилення команди, яку до того ж залишають лідери. Раніше Маркевич заявляв також про те, що в клубі є й інші проблеми. Зокрема, на тренувальній базі не працює полив полів.

Після чотирьох турів нового сезону української Прем'єр-ліги "Дніпро" йде сьомим, маючи в своєму активі п'ять очок. У минулому сезоні Маркевич, нагадаємо, вивів команду у фінал Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі