Коломойський хоче взяти участь у виборах президента ФФУ - ЗМІ

Поділитися
Коломойський хоче взяти участь у виборах президента ФФУ - ЗМІ Ігор Коломойський хоче поєднувати роботу в ФФУ і "Дніпрі" © podrobnosti.mk.ua
Джерела повідомляють, що губернатор Дніпропетровщини хоче спробувати себе на незвичній для нього, але престижної посади.

У виборах президента Федерації футболу України, які заплановані на 6 березня, намітилася цікава ситуація. До вже зареєстрованих кандидатів Ярослава Грисьо та Андрія Павелко, а також декількоц претендентів, які заявили про наміри балотуватись на пост глави організації, додався ще один потенційний учасник.

Власник "Дніпра" і голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський вирішив подати свою кандидатуру.

Серйозність намірів Коломойського підтверджує і його оточення. Дніпро вже написав офіційну пропозицію до Прем'єр-лізі, щоб висунути Коломойського єдиною кандидатурою від клубів елітного дивізіону. Відповіді клуби повинні надати до 6 лютого, коли закінчується термін реєстрації кандидатів на посаду президента ФФУ.

Нагадаємо, поки що офіційно зареєстровані два кандидати - Ярослав Грисьо, якого висунула Львівська федерація футболу Андрій Павелко, якого висунули 42 із 49 колективних членів ФФУ.

Раніше стало відомо про намір радника голови СБУ Маркіяна Лубківського балотуватись на посаду президента ФФУ, однак потім, за інформацією ЗМІ, він відмовився від цієї ідеї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі