Колишній воротар "Чорноморця" став черговим українцем в азербайджанській "Габалі"

Поділитися
Колишній воротар "Чорноморця" став черговим українцем в азербайджанській "Габалі" Дмитро Безотосний став гравцем "Габали" © gabalafc.az
За маршрутом Одеса - Габала послідував ще один футболіст. Слідом за Олексієм Гаєм і Русланом Фоміним контракт з азербайджанцями, яких очолив Роман Григорчук, підписав Дмитро Безотосний.

Напередодні Роман Безотосний, який отримав статус вільного агента, відправився в Туреччину, де проходять підготовчі збори команди з України та ближнього зарубіжжя, а вже 15 січня стало відомо, що українець підписав піврічний контракт з азербайджанської "Габалою".

Нагадаємо, що після того, як команду з Азбербайджана очолив екс-наставник "Чорноморця" Роман Григорчук, відразу кілька гравців одеситів зібралися слідом за тренером. У підсумку, першим з українських новачків "Габали" став хавбек Олексій Гай, за ним пішли нападник Руслан Фомін і Безотосний.

Також разом з Григорчуком в тренерському штабі команди будуть працювати помічники Михайло Савка і Степан Матвіїв, а також тренер воротарів Андрій Глущенко.

Додамо, що "Габала" йде на 6-му місці в чемпіонаті Азербайджану, який відновиться на початку лютого.

Напередодні генеральний директор "Чорноморця" Сергій Керницький повідомив, що в клубі немає заборгованостей перед футболістами, які изъвили бажання покинути команду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі