Колишній українець порадив Кличку зустрічатися з більш сильними суперниками

Поділитися
Колишній українець порадив Кличку зустрічатися з більш сильними суперниками Володимир Кличко нокаутував Кубрата Пулєва у 5-му раунді © facebook.com/KlitschkoOfficial
Олександр Дмитренко колись представляв Україну на боксерському рингу. Тепер він боксує за Німеччину, і, судячи з усього, не симпатизує українським спортсменам.

Колишній український боксер Олександр Дмитренко, який починав свою кар'єру в спорті під українським прапором, а нині виступає за Німеччину, вважає, що Володимир Кличко зможе боксувати до 50 років, якщо буде вибирати в суперники таких боксерів як Кубрат Пулєв.

Уродженець Криму, як і брати Клички, вирушив шукати щастя в Німеччину, і за професійну кар'єру так і не зумів хоча б наблизитися до рівня українських чемпіонів, або хоча б домогтися зустрічі з ними. При цьому Дмитренко кілька років тому був переможений Кульовим - нокаутом. Втім, це не заважає Дмитренко давати поради Кличка щодо майбутніх суперників. Зокрема, він упевнений, що на сьогоднішній день цікавою була б зустріч з Повєткіним, якого Кличко здолав восени-2013.

"Якщо Кличко і далі буде зустрічатися з такими суперниками, то буде боксувати до 50 років. Зараз Кличко довелося б з Сашком (Повєткіним - прим. ред.) куди важче - Повєткін вже краще уявляє, як треба боксувати з Володимиром, краще обізнаний про його слабкі сторони. І він тренується з Кірпою, а не з американцями. У своїх останніх боях Олександр виглядав дуже переконливо. Зараз він один з небагатьох, хто міг би скласти реальну конкуренцію Кличка", - наводить ТАСС слова Дмитренко.

Дмитренко дозволив собі дати коментар з приводу перемоги Кличка-молодшого над Кульовим.

"Не очікував великої активності й від Кличка. Але все вийшло навпаки - поєдинок вийшов відкритим. Часом здавалося, що він просто не знав, що робити - люди, які розбираються в боксі, зі мною погодяться. Так, він кілька разів відправив Пулєва в нокдаун, але і пропустив кілька сильних ударів", - заявив екс-український боксер.

Додамо також, що кілька років тому Дмитренко міг претендувати на зустріч з Володимиром Кличком, однак не тільки не виграв бій за право бути претендентом, але і просто не зацікавив самого українця.

Після своєї перемоги 15 листопада Володимир Кличко звинуватив поваленого Пулєва в невігластві. За словами Кличка, болгарин отримав те, що в результаті заслужив.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі