Колишній нападник "Шахтаря" отримав тюремний термін за зламаний ніс суперника

Поділитися
Колишній нападник "Шахтаря" отримав тюремний термін за зламаний ніс суперника Брандау засуджений на місячний термін © lequipe.fr
Бразилець Брандау виступає у французькому чемпіонаті, однак його неврівноваженість на футбольному полі вже завадила йому проявити себе в новій команді.

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Брандау, який нині захищає кольори французького "Бастії", проведе місяць у в'язниці за напад на півзахисника "Парі Сен-Жермен" Тіагу Мотту після матчу чемпіонату Франції (0:2) у середині серпня. Крім того, він був оштрафований на 20 тисяч євро.

Бразилець у підтрибунному приміщенні посварився з хавбеком суперників, вдарив того в обличчя і зламав йому ніс. Дисциплінарний комітет французької Ліги 1 дискваліфікував його на 6 місяців, тоді як у клубі, в який він перейшов у міжсезоння, Брандау вирішили не карати.

Повідомляється, що існує ймовірність, що Брандау не доведеться відбувати покарання за гратами - його можуть поміняти на громадські роботи. Адвокат 34-річного футболіста вже заявив, що той не має наміру подавати апеляцію на рішення суду.

Нагадаємо, що за "Шахтар" Брандау виступав з 2002 по 2009 рік, зігравши в оранжево-чорній футболці 220 ігор і забивши в них 91 гол. Після від'їзду з Донецька бразилець грав на батьківщині, а також у Франції - за "Марсель" і "Сент-Етьєн".

25 листопада стало відомо, що футболіст аматорської команди Маяк Сарни Євген Носарєв, який у поєдинку за Суперкубок Рівненської області вдарив в обличчя суддю Романа Новосада, отримав лише півроку дискваліфікації, хоча фахівці прогнозували аж до довічного відсторонення від футболу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі