Колесніков: Суркіса можуть зняти на наступному конгресі ФФУ

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На наступному конгресі ФФУ можливо буде знову розглянуто питання про дострокову заміну президента федерації Григорія Суркіса. Про це заявив віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков.

«Скликанням позачергового конгресу ФФУ громадськість висловила свою думку. Але потім було залучено ФІФА та УЄФА. Г.Суркіс рятує своє крісло ганьбою для країни. Так довго тривати не може. Громадськості належить дочекатися чергового конгресу. Звичайно, якщо знову не станеться чогось такого, що виходить за рамки пристойності», - сказав Б.Колесніков.

Він також стверджує, що держава жодним чином не впливає на футбол: «Держава взагалі не впливає.

Нагадаємо, Г.Суркіса хотіли зняти з посади голови ФФУ, однак на початку лютого 2011 року виконком ФФУ відкликав вимоги 3/4 колективних членів про скликання позачергового конгресу, на якому планувалося розглянути питання відставки глави ФФУ.

А перед цим, у кінці січня, ФІФА та УЄФА пригрозили Україні жорсткими санкціями, якщо влада буде продовжувати втручатися у справи Федерації футболу (ФФУ).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі