Ключовим моментом став перший тайм - Шевченко

Поділитися
Ключовим моментом став перший тайм - Шевченко Шевченко порівняв матч з шахами © Футбол 1
Головний тренер збірної подякував уболівальникам.

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Португалією (2:1), завдяки якій команда достроково вийшла на Євро-2020.

"У першу чергу, я тримаю свою обіцянку. Я пообіцяв, що ми пройдемо кваліфікацію і ми тепер їдемо на Євро. Мені важко говорити, тому що стільки емоцій віддано. Спасибі Києву та Україні за підтримку. Вона допомогла вистояти в останні 15 хвилин.

Ключовий момент - перший тайм. Ми змінили нашу тактику і це принесло свої плоди. Ми знали, де будуть вільні зони у Португалії, поставили Марлоса попереду й у Яремчука з'явилися зони. Португальці не були готові до цього. Ми грали компактно, і не дали їм нічого зробити в першому таймі після наших двох голів.

У другому таймі вони додали дуже сильно. Ми знаємо, що це за команда і були до цього готові. Навіть не хочу розбирати, чи був пенальті. Це в минулому. Задумка і все, що ми напрацьовували - спрацювало. Гра дійсно була як шахи. Пятов блискуче зіграв. Та всі хлопці були супер, ті хто виходив на заміну - теж", - зазначив Шевченко.

Заключний матч кваліфікації підопічні Шевченка проведуть 17 листопада в Белграді проти команди Сербії, але він вже не буде мати значення для нашої збірної.

Україна – Португалія 2:1: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі