Клуби з Нідерландів, Бельгії та ще ряду країн хочуть створити Північну Європейську лігу

Поділитися
Клуби з Нідерландів, Бельгії та ще ряду країн хочуть створити Північну Європейську лігу Північна Європейська ліга може стартувати в 2021 році © The Sun
"Аякс", "Копенгаген", "Андерлехт" та інші клуби можуть організувати свій чемпіонат у 2021 році.

Провідні клуби Нідерландів, Бельгії, Данії, Норвегії, Шотландії та Швеції хочуть створити Північну Європейську лігу в 2021 році.

Участь у новому турнірі можуть взяти такі клуби як "Аякс", ПСВ, "Фейенорд", "Андерлехт", "Брюгге", "Селтік", "Копенгаген", "Рейнджерс", "Русенборг" і "Мальме".

"Це дійсно так. Якщо ми не вживемо заходів зараз, то найбільші клуби тільки будуть ставати сильніше і більше, а таким клубам, як наш, буде дуже важко. Тому ми повинні шукати альтернативні варіанти для "Копенгагена" для виступів на міжнародному рівні. Поки складно говорити про будь-які моделі, але ми відкриті до обговорення цієї теми", - розповів директор "Копенгагена" Андерс Хоршольт.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в 2018 році реформа чекає на Лігу чемпіонів - УЄФА збільшить квоти топ-чемпіонатів на участь в турнірі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі