Володимир Кличко вважає, що Ф'юрі страждає роздвоєнням особистості

Поділитися
Володимир Кличко вважає, що Ф'юрі страждає роздвоєнням особистості Кличко і Ф'юрі зустрінуться 24 жовтня © mirror.co.uk
Український чемпіон шкодує, що йому доведеться "возитися" з британським претендентом.

Чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко прокоментував поведінку і слова Тайсона Ф'юрі, назвавши його психологічно нестабільним. Українець впевнений, що Ф'юрі страждає роздвоєнням особистості.

"Підозрюю, у Тайсона роздвоєння особистості. Спочатку він каже, що Емануель Стюард - видатний тренер, потім я чую, як він стверджує, що Менні "був переоцінений". То він прямо-таки поклоняється Ленноксу Льюїсу, а пізніше говорить, що той "нічого особливого і не домігся". То він в останній момент вирішує, що не буде битися з тим-то боксером, знаходить заміну, а потім знову йде у відмову. Співає в рингу. Попутно звинувачує у всьому Кличка...

Як на мене, все це говорить про те, що хлопець він психологічно нестабільний. А його поведінка напередодні бою зі Стівом Каннінгемом в Нью-Йорку взагалі ні в які ворота не лізе... Але, звичайно, він робить речі, які смішать народ, як клоун. Не маю на увазі щось образливе, коли кажу слово "клоун" - для того, щоб люди сміялися з твоїх жартів, потрібен талант", - сказав Кличко в інтерв'ю Sky Sports.

Кличко не дуже задоволений перспективою зустрічатися з таким боксером, але, як вже говорив раніше, має намір допомогти йому стати кращим: "Він говорить, що завершить кар'єру після нашого бою. Або що, якщо він програє, то будь-хто може побити його палицями. Або просить забанити його в спорті. Знаєте, я вже радий, що він не обіцяє вчинити самогубство після бою. У хлопця біполярний розлад. У нього серйозні проблеми, реально. Але, думаю, я зможу допомогти йому стати краще. Він ще не втрачений для суспільства. Он Девіду Хею терапія Кличка пішла на користь. Дуже шкода, що Хей так і не бився з Ф'юрі, так як він би його нокаутував, і мені не довелося б зараз з ним возитися".

Читайте також: Кличко став найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії

Нагадаємо, бій Кличко - Ф'юрі відбудеться 24 жовтня в Дюссельдорфі. Напередодні Sky Sports випустив офіційний промо-ролик до бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі