Кличко пообіцяв Олександру Усику поступове сходження на вершину світового боксу

Поділитися
Кличко пообіцяв Олександру Усику поступове сходження на вершину світового боксу Олександр Усик співпрацюватиме з Віталієм Кличком
Олімпійський чемпіон Лондона-2012 підписав перший професійний контракт - українець прийняв рішення пов'язати своє майбутнє з промоутерською фірмою Віталія Кличка.

Віталій Кличко, власник промоутерської фірми K2 Promotions, яка днями підписала контракт з українським боксером Олександром Усиком, вважає, що його компанія допоможе новому підопічному крок за кроком йти до вершини світового боксу.

"Починати треба поступово, крок за кроком, щоб дійти до самої вершини. Стрибаючи через кілька сходинок, ризикуєш втратити", - вважає Кличко.

"Тому з самого початку Олександру будемо підбирати таких суперників, які будуть давати досвід, опір, щоб вони були видовищними. Це будуть хороші, гідні суперники. Тільки з таким опонентом ти можеш піднятися на якісно більш високий рівень", - резюмував Кличко, говорячи про майбутнє Усика під прапорами його промоутерської фірми.

Кличко зазначив, що професійний дебют Усика відбудеться 9 листопада в Україні, щоправда, поки він не уточнив, де саме і з ким доведеться битися олімпійському чемпіону. Контракт підписано на п'ятирічний термін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Усик стане підопічним американської компанії Top Rank, за яку буде виступати його колишній партнер зі збірної і товариш у житті Василь Ломаченко. Джерела посилалися на пункт у попередньому контракті Ломаченка, згідно з яким Усик повинен був стати його партнером і лише в цьому випадку він перейшов би під прапори Боба Арума і Ко.

При цьому Усик всіляко відмовлявся коментувати цю інформацію, повідомивши лише те, що збирається зустрітися з різними промоутерами, в тому числі і з Віталієм Кличком. Минулого тижня низка джерел повідомили про майбутнє підписання контракту Усика і К2.

"Я спілкувався з американськими промоутерами. І навіть літав до США, аби "придивитися". Але вирішив підписати контракт з К2, бо ця компанія запропонувала найкращі умови. Намагатимуся продовжити традиції братів Кличків і виграти у рингу всі пояси", - прокоментував Усик свій вибір.

"А до Америки я обов'язково дістануся - за чемпіонськими поясами", - додав Усик.

Таким чином, Усик став третім з "золотого покоління" українських боксерів, які перейшли з любительського боксу в професійний: раніше цим шляхом пішли чемпіон світу-2011 Тарас Шелестюк, дворазовий олімпійський чемпіон, дворазовий чемпіон світу і володар європейського золота Василь Ломаченко. !zn

Читайте також:

Кличко провів "таємне тренування": репортерів попросили вимкнути камери і навіть мобільник

Володимира Кличка визнано найкращим боксером року за версією WBC

Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі