Кличко планує зробити Ф'юрі кращою людиною

Поділитися
Кличко планує зробити Ф'юрі кращою людиною Кличко і Ф'юрі вже подивилися один одному в очі © mirror.co.uk
Володар поясів за версіями IBF, WBA, WBO і IBO порівняв британця з болгарином Пулєвим і пообіцяв влаштувати йому терапію.

Володимир Кличко впевнений у тому, що 24 жовтня в Дюссельдорфі зможе перебоксувати Тайсона Ф'юрі і відстояти свої чемпіонські пояси. Українець в інтерв'ю iFL TV відреагував на слова британця, який назвав його нудним і старим.

"Пулєв говорив те ж саме - що я б'ю тільки джеби і тримаю суперників у клінчах, і я такий нудний, а він такий видовищний боєць, що він може все, що він стане чемпіоном. І де він зараз? - поставив риторичне запитання Кличко, - Від Ф'юрі я наслухався ще й про моє "скляне підборіддя", і про мій вік, і про сивині в моєму волоссі, і про те, що всі мої попередні суперники були "мішками". А ще буде прес-конференція в Лондоні, прес-конференція перед боєм, відкрите тренування, зважування... Ну а вже під час бою я надам Тайсону терапію, яка зробить його кращою людиною".

А поки Кличко налаштовується на поєдинок з Ф'юрі, кинути йому виклик готовий ледь не кожен. Раніше 46-річний Антоніо Тарвер заявив, що міг би здолати українця, тепер те ж саме сказав легендарний американський боксер, екс-чемпіон світу за версіями WBC та IBF Ларрі Холмс, якому 65 років: "Я б і зараз вийшов у ринг проти Володимира Кличка на титульний бій, тому що він не представляє загрози. Тільки дайте мені 6 місяців, щоб привести себе в форму. Вижили б ці хлопці в мою еру? Ні. Але я бажаю їм удачі, вони роблять все, що можуть зі своїм талантом".

Нагадаємо, днями відбулася прес-конференція за участю Кличка і Ф'юрі, під час якої британець сказав, що такі, як він, народжуються раз на тисячу років, а українець зазначив, що вірить у те, що Ф'юрі не буде просто відбувати номер у ринзі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі