Кличко не хоче завершувати кар'єру без чемпіонського поясу

Поділитися
Кличко не хоче завершувати кар'єру без чемпіонського поясу Володимир Кличко не хоче йти з боксу без титулу © podrobnosti.ua
Український боксер розуміє, що вважається аутсайдером майбутнього бою.

Екс-чемпіон світу Володимир Кличко (64-4, 54 КО) хоче завершити кар'єру в статусі чемпіона, тому погодився битися з британським володарем поясу IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

"Я андердог, і мені це подобається. Не пам'ятаю, як давно був в подібній ситуації, відчуваю себе молодим бійцем, який прагне щось довести. Я претендент. Хочу піти з рингу в ранзі чемпіона. Просто схиблений на цій ідеї.

Дехто вважають мене божевільним: у 41 рік битися з тим, хто набагато молодше і має стовідсоткову нокаутерську ефективність. Але це круто, я прийняв цей виклик", - цитує Володимира Кличка Tribuna.com з посиланням на Sky Sports.

Нагадаємо, на кону бою, який відбудеться 29 квітня на "Уемблі", будуть стояти пояса чемпіона світу за версіями IBF і IBO у суперважкій вазі, а також пояс WBA Super.

Раніше екс-чемпіон світу Девід Хей заявив, що Володимира Кличка б'ють у спарингах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі