Кличко і Повєткін обмінялися компліментами на довгоочікуваній прес-конференції

Поділитися
Кличко і Повєткін обмінялися компліментами на довгоочікуваній прес-конференції Володимир Кличко і цього разу вже справжній Олександр Повєткін зустрілися у Москві © Boxingscene
Нарешті відбулася зустріч українського і російського боксерів - у Москві боксери відповідали на запитання журналістів.

Володимир Кличко та Олександр Повєткін нарешті зустрілися на прес-конференції у Москві, яка відбулася у столиці Росії за півтора місяці до запланованого бою за звання чемпіона світу за версією WBA.

Довгоочікувана зустріч двох суперників, олімпійських чемпіонів у суперважкій вазі пройшла спокійно і без особливих скандалів або традиційних для подібних заходів образ, звинувачень чи гри на публіку.

Олександр Повєткін зазначив, що вважає Володимира Кличка найсильнішим боксером світу, а українець у свою чергу порівняв Повєткіна з легендарним Майком Тайсоном.

"Порівняв би стиль Олександра зі стилем Майка Тайсона - він так само йде вперед", - сказав Володимир Кличко.

"Тішить, що у нас є можливість зустрітися. Впевнений, що бій буде цікавим і Олександр зробить все можливе, щоб перемогти, у нього достатньо досвіду і величезне бажання виграти вдома. І недооцінювати його не можна", - резюмував Кличко-молодший.

Нагадаємо, що 19 липня 2010 року Повєткін не прийшов на прес-конференцію напередодні призначеного матчу. Свою відсутність на прес-конференції російський боксер пояснив запаленням носових пазух. Кличко намалював синець під оком картонної фігури Повєткіна і забив йому гол футбольним м'ячем. Трохи пізніше росіянин відмовився від поєдинку через нібито травму.

Як повідомляє "Спорт-Експрес" у Москві Повєткіну нагадали про той неприємний момент, однак він спокійно і гідно відповів: ніякого зла на Володимира не тримає і розуміє, що прес-конференція - штука напружена. Мовляв, Кличко, коли побачив, що його супротивник не приїхав, просто таким чином відвів душу.

Відзначимо, що обидва суперники вже почали готуватися до матчу, який відбудеться у Москві 5 жовтня. Повєткін підтвердив інформацію, що його до відповідального бою готуватиме відомий у минулому боксер Костя Цзю. !zn

Читайте також:

Напередодні старту важких тренувань Володимир Кличко посварився з "хуліганом" Чісорою на відпочинку

Японські брати-боксери наблизилися до досягнення Володимира і Віталія Кличків

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі