Кличко і Джошуа домовилися про проведення бою

Поділитися
Кличко і Джошуа домовилися про проведення бою Кличко зустрінеться з Джошуа
Залишилося отримати дозвіл на бій від боксерських організацій.

Володимир Кличко і чемпіон світу за версією IBF Ентоні Джошуа домовилися про проведення бою. Про це заявив промоутер британського боксера Едді Херн.

"Угода між боксерами укладена. Питання з фінансовими умовами вирішене. Справа залишається за підписанням документів і дозвілом від організацій, які санкціонують проведення бою. Сподіваюся, через кілька днів ми зробимо офіційну заяву", - сказав Херн.

"Я не думаю, що це правильний бій для Джошуа, але це і робить його захоплюючим. Це поєдинок молодої зірки дивізіону проти хлопця, який реально домінував", - також сказав промоутер.

Нагадаємо, раніше команда екс-чемпіона світу за версіями WBO, WBA і IBO Тайсона Ф'юрі оголосила про те, що реванш з Кличком, який повинен був відбутися 29 жовтня, скасовано через психологічні проблеми британського боксера. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення реваншу, а пізніше залишив свої пояси вакантними.

Читайте також: Команди Джошуа і Кличка "посилено працюють" над проведенням бою

Бій між Кличком і Джошуа може пройти за два пояси: IBF - яким володіє британець, а також WBA - який залишив вакантним Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі