Кличко хоче реваншу, Ф'юрі заявив про кінець ери українця

Поділитися
Кличко хоче реваншу, Ф'юрі заявив про кінець ери українця Кличко хоче повернути пояси © Bild.de
Володимир Кличко сподівається отримати шанс повернути чемпіонські пояси.

Українець фактично визнав перевагу суперника, але має намір знову вийти на ринг проти британця:

"Реванш буде. Рано говорити про щось конкретно, я повинен проаналізувати ситуацію, але не сумніваюся, що ми знову зустрінемося на рингу. Я був добре підготовлений, але Ф'юрі продемонстрував високу швидкість для свого зросту".

"Не вірив, що Ф'юрі зможе перемогти, але він це зробив. Мені не вистачало швидкості, на відміну від опонента. Не вдалося відшукати правильну дистанцію, а довжина рук суперника стала для мене проблемою".

Ф'юрі подякував суддям та пообіцяв і надалі робити шоу:

"Сьогодні стартувала нова ера, а я буду самим харизматичним чемпіоном з часів Мухаммеда Алі, як і обіцяв. Було важко домогтися цього бою. Кличко уникав мене протягом п'яти років. Люди можуть говорити все, що хочуть. Володимир завдав кілька хороших ударів, але так і не дістав мене".

"Повинен віддати належне суддям, адже не сумнівався, що для перемоги потрібен лише нокаут. Але судді показали свою любов відносно мене. Кличко був великим чемпіоном, але всьому свій час. Я показав йому те, чого він ніколи не бачив. Ніхто ще не грав з чемпіоном суперважкої ваги в Німеччині таким чином. Моя мрія збулася".

Читайте також: Володимир Кличко - Тайсон Ф'юрі: кращі моменти бою

Вчора, 28 листопада, в Дюссельдорфі українець Володимир Кличко одноголосним рішенням суддів поступився британцеві Тайсону Ф'юрі, втративши титули чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі